Service en transparantie

Onze multiculturele planners beheren en plannen al uw transporten in onze TMS software.
Onze transportsoftware is gekoppeld aan andere telematica zoals Track & Trace (GPS, GPRS ...), temperatuurcontrole en deurvergrendeling.
Wij weten op elk ogenblik welk transport zich waar bevindt en waar knelpunten ontstaan.
Het gebruik van een bedrijfsoverkoepelend platform biedt enorme voordelen bij de optimalisering van de transportstromen.
API’s en EDI-integratie bieden ons de mogelijkheid om zowel onze als uw logistieke transportprocessen slimmer en kostenefficiënter te maken.


image
image

Klantenplatform - 24/7 toegang.

Daarnaast bieden wij u de toegang tot uw eigen klantenportaal/leveranciersportaal waar u uw zendingen, documenten... kunt opvolgen en nieuwe zendingen kunt reserveren. Zo kunt u 24/7 alle informatie en communicatie over uw transporten raadplegen.

  • Reserveringen inboeken
  • Real time overzicht van uw transporten raadplegen
  • Vrachtdocumenten opvragen
  • EDI op aanvraag
  • ...

Track & Trace en temperatuurbewaking

Ons Track & Trace systeem (GPS en GPRS) en onze boordcomputers houden u voortdurend op de hoogte van de locatie van het voertuig en de status van uw goederen. De temperatuur van de oplegger wordt voortdurend gecontroleerd via monitoring vanuit onze kantoren. Als de temperatuur een fractie van een seconde buiten het opgegeven bereik komt, kunnen we dankzij ons hoogwaardig bewakingssysteem onmiddellijk reageren.

Wenst u er absoluut zeker van te zijn dat uw goederen tijdens het volledige traject op een constante temperatuur blijven? Dan levert de Thermograph u een concreet bewijs van onze uitstekende service en kwaliteit. Zelfs als uw voertuig een deel van het traject op een veerboot moet volgen, wordt de stroomvoorziening niet onderbroken, want al onze opleggers zijn uitgerust met een speciale stroomaansluiting voor veerboten.

image
image

Beveiliging en veiligheid

Al onze boxopleggers en gekoelde opleggers zijn uitgerust met een dubbele deurvergrendeling en 'bulldog lock'. Onze TAPA-gecertificeerde opleggers zijn uitgerust met een extra op afstand bedienbaar veiligheidssysteem. De achterdeuren van deze opleggers kunnen alleen op afstand vanuit onze kantoren geopend worden.

Al onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en beschikken over een jarenlange ervaring in de transportsector. Zij volgen altijd de afgesproken route en zijn perfect op de hoogte van alle kwaliteitsnormen en veiligheidsprocedures. In geval van nood kan de chauffeur gebruik maken van de panic button alarm die automatisch de hulpdiensten waarschuwt. Bovendien worden onze voertuigen 24/7 gecontroleerd via monotoring  door G4S Telematix, een internationaal bewakingssysteem.

werknemers

opvolging door ons logistieke team

opleggers in eigen vloot

transporten per jaar

jaar ervaring