Wegtransport


De trailervloot van Soncotra  bestaat ongeveer voor de helft  uit  huiftrailers  en de helft uit koeltrailers (waarvan meerdere met dubbele laadvloer en bi-temperatuur ). Zowel de trailers als de  vrachtwagens zijn voorzien van een track & trace satellietsysteem, en worden bestuurd door ervaren en betrouwbare chauffeurs. 
Soncotra levert uw goederen veilig, snel en in de juiste omstandigheden op hun bestemming. Om het transport van uw goederen te optimaliseren, denken we voortdurend met u mee. Door een maximale benutting van de vrachtwagens zorgen we bovendien voor lagere transportkosten. 

Soncotra biedt drie soorten internationaal wegtransport aan: 
Full Truck Loading (FTL), Groupage (LTL) en Express.

Dagelijks naar: Tsjechië / Slowakije / Hongarije / Polen / Litouwen / Letland / Roemenië / Bulgarije / Bosnië-Herzegovina / Servië / Oekraïne / Wit-Rusland / Rusland / Slovenië / Kroatië

Full Truck Loading (FTL)

Het FTL-transport van uw goederen gebeurt met verschillende types vrachtwagens uit ons eigen wagenpark:
  •     Diepvries- en koeltrailers (dubbelstock en bi-temperatuur)
  •     Huiftrailers
  •     Boxtrailers
  •     Megatrailers van 100 m2
  •     Jumbotrailers van 120 m2
  •     ADR-trailers

Groupage (LTL)

Hebben uw goederen niet het nodige volume om een volledige vrachtwagen te vullen? Dan organiseert Soncotra voor u een deellading of deelzending. Dagelijks vertrekken er groupage-transporten naar:
  •     Tsjechië, Slowakije en Hongarije
  •     Polen, Litouwen en Letland
  •     Roemenië, Bulgarije, Servië en Bosnië-Herzegovina
  •     Wit-Rusland, Oekraïne en Rusland
Groupage is mogelijk voor gewone goederen en temperatuurgecontroleerde goederen (diepvries, +2°C en +8°C, +15°C en +25°C) volgens de Europese richtlijnen over ‘cool chain transports’.
Vaste vertrek- en leveringsdagen zijn er niet: die worden in onderling overleg met u bepaald. Ook voor de voorlading of tijdelijke opslag van uw goederen in ons depot kunt u probleemloos bij ons terecht.

Express

Wilt u uw goederen liever vandaag dan morgen geleverd zien op hun bestemming? Dan zorgt Soncotra voor een frigo- of huiftrailer met dubbele bemanning. Dat drijft de snelheid van het transport niet alleen fors op, maar zorgt ook voor minder kans op diefstal. 

Ook voor snel internationaal transport met bestelwagens, kleine thermo-trucks of kleine vrachtwagens kunt u op ons rekenen, al dan niet met twee chauffeurs.
 
Prijsaanvraag
Bedrijf*
Voornaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Type wagen*
Laadplaats*  
Losplaats*  
 
2019 © All rights are reservedcreated by PopComsitemapPrivacy en cookie beleid