Kwaliteit, beveiliging en veiligheid


Track & Trace en temperatuurmonitoring

Via een GPS-systeem en de communicatie met de boordcomputers blijft u continu op de hoogte van de locatie van de vrachtwagen en de status van uw goederen. De temperatuur in de laadruimte wordt voortdurend gecontroleerd op het thuisfront via een GPRS-connectie. Wijkt de temperatuur toch even af? Dan grijpen we meteen in dankzij een doeltreffend alarmsysteem. 
Wilt u absoluut zeker zijn van een constante temperatuur van uw goederen doorheen het hele transport? Dan levert de Euroscanprinter zwart op wit het levende bewijs van onze uitstekende service en kwaliteit. 
Gaat uw vrachtwagen aan boord van een ferry? Ook dan is er geen stroomonderbreking: 
al onze trailers beschikken over een speciale stroomaansluiting voor overzetschepen.

Kwaliteitscertificaten 

Soncotra beschikt over drie kwaliteitscertificaten voor veilig, beveiligd, kwaliteitsvol en milieuvriendelijk  internationaal goederentransport:
  ISO 9001
Een internationale standaard voor kwaliteitsmanagement.
  SQAS (Safety and Quality Assessment System)
Keurmerk voor kwaliteit, veiligheid, beveiliging en milieuvriendelijkheid  van logistieke firma’s en de chemische industrie. 
  AEO (Authorised Economic Operator)
Kwaliteitslabel voor financiële solvabiliteit en betrouwbaarheid op vlak van douanetransacties. Dit certificaat leidt tot een vlotter transport met minder oponthoud. 
  GDP (Good Distribution Practice)
Richtlijn voor de correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten voor gebruik door de mens.


Beveiliging en veiligheid

Al onze koel- en diepvriestrailers zijn uitgerust met een dubbel deurslot en een ‘bulldog lock’. Sinds kort worden onze nieuwe frigotrailers ook voorzien van een extra veiligheidssysteem met afstandsbediening. Het cijferslot aan de achterdeuren van de trailer kan dan enkel vanuit België geopend worden.
Al onze chauffeurs hebben jaren ervaring in de transportsector. Ze volgen steeds de afgesproken route en zijn perfect op de hoogte van alle ISO-normen en -procedures. 

Bij noodsituaties beschikt de chauffeur over een alarmknop die de hulpdiensten automatisch verwittigt. Onze vrachtwagens staan bovendien 24/7 onder controle van Eurowatch, een internationaal veiligheidssysteem voor commercieel goederentransport.
 
Prijsaanvraag
Bedrijf*
Voornaam*
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Type wagen*
Laadplaats*  
Losplaats*  
 
2019 © All rights are reservedcreated by PopComsitemapPrivacy en cookie beleid